Your Identity

Onderscheidend, herkenbaar en doeltreffend!

GELUK IS DOEN WAT JE HET LIEFST DOET

YOUR IDENTITY – DE JUISTE IDENTITEIT

Laten zien wie je bent! Opvallen, maar wel in positieve zin. De doelgroep op een juiste manier aanspreken. Goed communiceren op een representatieve manier. Voor een bedrijf van levensbelang. Een unieke identiteit staat voor onderscheidend, pakkend, herkenbaar en doeltreffend. Wij creëren voor bedrijven zo een unieke identiteit. Your Identity verzorgt uw huisstijl en gaat voor een topproduct in design en kwaliteit.

Pagina-Your-Identity

EVEN VOORSTELLEN

Jarenlang en met veel plezier werkte ik als ontwerper en dtp’er in de studio van een drukkerij. De dromen over een eigen bureau bleven dromen totdat de vrijheidsdrang te groot werd. In 2009 koos ik voor de uitdaging en het avontuur. Omdat ik een eigen identiteit belangrijk vind – en daarom ook voor mijn opdrachtgevers – werd het Your Identity. Nog geen dag heb ik spijt gehad van de stap. Integendeel.

Ik begin elke morgen fluitend en geniet van het contact met de verschillende opdrachtgevers, van het brainstormen en ontwerpen tot het uitvoeren. En wat het is, maakt niet uit! Een eenvoudige advertentie ontwerpen geeft evenveel voldoening als de vormgeving van een website of een magazine of boek.

Het contact met de drukkers over drukwerk blijft boeiend. Met mijn ervaring weet ik waar ik over praat. Bovendien kan ik alle bestanden vakkundig en drukklaar aanleveren. Deze drukwerkbemiddeling betekent voor de opdrachtgevers altijd een goede verhouding van prijs en kwaliteit.